WERKPLAATS2019-05-06T13:04:49+00:00

WERKPLAATS

Hier vindt u de diverse diensten die DG Auto’s aanbied.

Reparatie

Reparaties kunnen bestaan uit schades, kapotte onderdelen of storingen. Bij schades gaat het dan met name om het technische schadeherstel zoals ophanging en motorische schade.

Kleine beurt / Grote beurt

Kundig en tijdig onderhoud is van belang, dit beperkt slijtage of kapotte onderdelen aanzienlijk, daarbij voorkom je gevaarlijke situaties in het verkeer en het geeft vertrouwen in je voertuig.

Zomer-/Winterbanden

Vaak wordt er op banden bespaard, terwijl dit voor een groot deel het rijgedrag en comfort van je auto bepaald. De banden zijn het enige contactpunt tussen uw voertuig en de weg, het bepaald de grip bij alle weersomstandigheden.

APK

Bij DG Auto’s kunt u terecht voor de Algemene Periodieke Keuring (APK). Deze keuring is in Europa wettelijk verplicht om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Aircoservice

Met onze aircoservice houden we uw airco op niveau. Een goed werkende airco is niet alleen nodig bij warm weer, maar de airco verhelpt ook aangeslagen ramen bij vochtig of kouder weer.

Diagnose

DG Auto’s beschikt over diverse uitleesapparatuur, zo kunnen we storingen snel opsporen en verhelpen. Vooral nodig in jongere auto’s waar steeds meer elektronica aanwezig is en waar veel uit de boordcomputer gestuurd wordt. Daarbij zijn we erkend hybride en EV (Elektrische Voertuigen) specialist.

HYBRIDE EN ELEKTRISCHE VOERTUIGEN SPECIALIST

Voor een complete oplossing voor de aanpak van hybride en EV (Elektrische Voertuigen) vinden wij veilig werken belangrijk, zodat ongelukken kunnen worden voorkomen.

Door training, gereedschap en kennis van wetgeving kunnen wij op een veilige en efficiƫnte manier (volgens NEN9140) werken aan alle voorkomende onderhoudshandelingen, reparaties en storingen aan hybride en EV voertuigen.

REPARATIE

Weer als nieuw

TIJDIG ONDERHOUD

Rij veilig

BANDEN

Behoud grip